NIEUWS


Nieuwe aanvullingen bierlijst - februari 2020

14.02.2020

BRUISEND BIER-APÉRITIEFKE: VIVEN CHAMPAGNER WEISSE

GUEUZE-LAMBIEK: CANTILLON GRAND CRU BRUOCSELLA N.E., TILQUIN OUDE GUEUZE, MORT SUBITE OUDE GUEUZE LAMBIC

FRUIT: BLANCHE DE NAMUR APPLE, BARBÃR ROUGE, LEFFE RUBY, BUSH PÊCHE MEL

WIT: HOEGAARDEN, TER DOLEN WIT

BLOND: PETRE DEVOS AUDENAERDE, SMASH {C}, CINEY BLOND, VIVEN BLOND, BELGOO KEEKEBISJ EXPORT, PIEDBŒUF BLONDE

TRIPEL: BRUGGE TRIPEL, JAN VAN OUDENAARDE TRIPEL GV

AMBER/SPECIAL BELGE: VIVEN ALE, STRUISE TSJEESES N.E.

VLAAMS OUD BRUIN: PETRE DEVOS COURANT, RODENBACH ALEXANDER

DUBBEL: VIVEN BRUIN, PIEDBŒUF FONCEE, CINEY BRUIN

STOUT: PDV DONSDEKEN

GLUTENVRIJ: KAPITTEL GF, JAN VAN OUDENAARDE TRIPEL GV

ALCOHOOL-VRIJ/ARM: AFFLIGEM 0.0%, VIVEN NADA IPA

IPA: BELGOO BLOEMEKEI

Een volledig overzicht: https://witloof.nl/nl/drinken/


Jaarlijks verlof: 29 juli t/m 13 augustus 2019, woensdag 14 augustus terug geopend.

29.07.2019

Witloof is voor jaarlijks verlof GESLOTEN van maandag 29 juli t/m dinsdag 13 augustus 2019.

Vanaf woensdag 14 augustus gelden weer de reguliere openingstijden.

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar maar het is deze dagen wel nog steeds mogelijk te reserveren via het webformulier op deze site. Reservaties zullen 3x per dag beantwoord worden (eind van de ochtend, eind van de middag en einde van de avond). Zeer graag tot ziens vanaf de 14de augustus.


WITLOOF WERFT AAN

10.01.2019

WIJ ZOEKEN EEN MINISTER VAN BIERZAKEN / BIERISTA / BIERSOMMELIER

Wij zoeken op korte termijn een vriendelijke én leergierige biersommelier (M/V) ter versterking van ons team én ter verrijking van onze totaalformule.

Als biersommelier weet je gedetailleerde informatie te geven over bier, bierstijlen en de smaakprofielen ervan. Daarnaast kan de biersommelier biersuggesties verzorgen bij bepaalde gerechten of gangen, uitleg geven over de bierkaart en het gerstenat optimaal serveren onder de juiste condities. De biersommelier is reeds of wordt op termijn een gerenommeerd bierspecialist met een enorme passie voor bier.

In de eerste plaats mag deze gelukzak/chansard (op kosten van Witloof) 1 keer per week de 2-jarige opleiding tot zytholoog volgen waarin hij/zij een enorme schat aan algemene- en toegepaste bierkennis (o.a. soorten, historiek, grondstoffen, fabricatie, kwaliteit, hygiëne) gaat verwerven. Daarnaast zal de combinatie bier én gastronomie in deze opleiding centraal staan. Degusteren is tevens een belangrijk onderdeel teneinde kennis te verwerven over smaak van het geweldig product.
De kandidaat biersommelier is in deze 2 jaren onze minister van bierzaken bij Witloof, wordt dus tussentijds opgeleid tot een allround bierspecialist en is vanaf eerste moment mede verantwoordelijk voor:

- het op peil houden van de stock in onze hemelse Rubenskelder (doen van bestellingen, sortering van leveranties conform vastgestelde regels HACCP en FIFO); het onderhouden van de contacten met de brouwers en leveranciers, hij/zij leert de biermarkt en zijn omgeving als geen ander kennen; het mee samenstellen en up-to-date houden van onze bierkaart; onze gasten gepaste bieren te adviseren bij onze gerechten (bier + foodpairing) en deze correct te serveren; het op termijn (zelfstandig) verzorgen van bierdegustaties en –diners; deels operationele werkzaamheden met de rest van ons bedieningsteam.

De benodigde competenties: u kunt goed samenwerken, u bent flexibel, stressbestendig, leergierig en creatief, u kunt organiseren en beschikt over correcte communicatieve vaardigheden, u bent zelfstandig en zeer zorgvuldig. Enige affiniteit met (Belgische) bieren en gedistilleerde dranken als basis is gewenst maar geen absolute must. Een geweldige kans tot bijscholing/opleiding wordt dus namens het bedrijf aangeboden.

Soort dienstverband: Voltijd voor bepaalde Tijd (tenminste 2 jaren). U werkt woensdag t/m zondag vanaf 16h00 tot +/-23h30. Cursusavond op dinsdag 18h45-22h15 (50% T.V.T.). Salariëring op basis van leeftijd, vakgerichte diploma's & relevante werkervaring.

U woont in de omgeving Maastricht. Indien u beschikt over aantoonbare- en direct gerelateerde horeca-ervaring, kunt u uw sollicitatie voorzien van CV (inclusief E-mailadres & GSM-nummer) richten aan mevrouw R. Jaspers (info@witloof.nl). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


NIEUW IN ONS BIERENGAMMA

01.09.2018

Let wel: beperkte stock..


MERCHANDISE: Laatste zéér TOFFE frakskes te koop

01.06.2018

"French fries kill"
Laatste maten van dit zéér TOFFE frakske..
Zowel nog de dames- als herenversie beschikbaar.

LIMITED EDITION INCLUSIEF FRIETZAKSKE OP DE RECHTERMOUW!

UNITED STATES OF BELGIUM, nu in de SOLDE, van € 82.5 nu aan €67.5
verkrijgbaar aan de toog..


Zalig Pasen! - Joyeuses Pâques! - Frohe Ostern! - Happy Easter!

01.04.2018

© Witloof (from Belgium) i.s.m. Veva Van Sloun '05


CARNAVAL 2018

28.01.2018

Carnavalszondag 11 februari zijn wij vanaf 16h00 geopend, met een uitgebreide "FRITERIE-RENEE.BE-KAART": alle stoverijen, alle kroketten, mossels, steak, witloof enz. enz.). Aswoensdag 14 februari (VALENTIJNSDAG ♥) zijn geopend vanaf 17h00...


In memoriam: Van Sloun, Math

16.01.2018

De dood kwam onverwacht maar zacht. Nexus

16.01.1947 - 16.01.2018